О kompaniji DeSheli

Domovina brenda

Izrael – zemlja bogata jedinstvenim resursima, neophodnim za izradu novih, savršenih tehnologija, zahvaljujući kojima se proizvodi prirodna kozmetika, koja zadržava u svom sastavu sva veoma bitna svojstva biljaka. Osim toga, ova zemlja, u kojoj se stvara mnogo kozmetičkih brendova, provodi veliku količinu novih proizvoda, simpozijuma, uzbudljivih naučnih otkrića i revolucionarnih patenata u oblasti kozmetologije. Dugogodišnje naučno ispitivanje naučnika u Izraelu u oblasti stvaranja sredstava za negu kože i kose, jedinstvene kozmetičke formule, pretvorila su se u brend DeSheli. Kompanija DeSheli osnovana je u samom srcu Izraela, centru novih tehnologija i inovacionih otkrića.

O kompaniji

Svake godine interes prema kozmetičkoj marki DeSheli raste! Za tri godine, kompanija je otkrila više od 173 zvaničnih predstavnika u šest zemalja sveta, kao što su Izrael, Kazahstan, Estonija, Latvija, Ukrajina, Rusija. Još 50 kancelarija u ovom trenutku se nalazi u stadijumu otvaranja. Ali ovo je samo početak: kompanija nastavlja samouvereno da raste. U bližoj budućnosti DeSheli otvara predstavništva u Bugarskoj, Španiji, Francuskoj, Nemačkoj, Češkoj, Japanu, Americi. U ovom trenutku po obimu prodaje DeSheli ulazi u grupu od tri liderske kompanije, koje se usavršavaju za prodaju kozmetike. Do kraja godine kompanija planira da postane broj 1 u Rusiji po obimu prodaje, a kroz 5 godina – da otvori predstavništava u svim zemljama sveta!

Pravac kompanije

Osnovni pravac delovanja kompanije DeSheli je proizvodnja i realizacija profesionalnih ekskluzivnih kozmetičkih proizvoda. Svi proizvodi ove trgovinske marke bila su razrađeni od strane vodećih svetskih laboratorija, i više puta testirani u poznatim institutima kozmetologije u Izraelu i Rusiji. Kozmetička sredstva se sastoje od sastojaka, koje je odobrila svetska međunarodna organizacija CTFA. DeSheli predlaže visokokvalitetne proizvode klase luks, usmerene na zatezanje i podmlađivanje kože lica i tela.

Jedinstvenost

Izraelska kozmetička kompanija DeSheli kao prva u istoriji kozmetologije daje jedinstvenu mogućnost svestranog servisa svojim klijentima, koji uključuje ne samo konsultaciju specijalista DeSheli pri kupovini proizvoda, ali i mogućnost prolaska besplatne kompjuterske dijagnostike tokom godine. Prioritetni zadatak kompanije je potpuno vođenje klijenta tokom svog vremena usluživanja. Na ovaj način, mi pomažemo uspešno da se reše pitanja koja su povezana sa promenama zbog starosti, zdravlja i lepote kože.