Informacije o slobodnom dijagnoze

Usluge i ocena stanja kože – jedinstvena prilika, koju kompanija DeSheli poklanja svojim klijentima. Prvi put kozmetička kompanija predlaže mogućnost sveobuhvatnih usluga svojim klijentima, koja uključuje u sebe ne samo profesionalne konsultacije prilikom kupovine proizvoda, ali i mogućnost besplatnog kontrolisanja rezultata i podešavanja kursa tokom godine. Ovo omogućava da veoma jasno propratite efektivnost delovanja kozmetičkih proizvoda. Prioritetan zadatak kompaniji je potpuno vođenje klijenta tokom celokupnog vremena opsluživanja, tokom kojeg će se uspešno rešiti pitanja vezana sa promenama odrasle kože, zdravlja i lepote tela i kose. Sve gore navedeno može da se iznese, da je kompanija DeSheli inovator u takvim punopravnim servisnim uslugama.

 Kompanija je veoma posvećena svojim klijentima, i zbog toga se prema svakome odnosi sa izuzetnom pažnjom. Konsultant odgovara na sva pitanja klijenta u vezi pravilne primene kozmetike DeSheli, s obzirom na karakteristike njegove kože i kose, za postizanje najboljih rezultata.

 U budućnosti se može videti pozitivna dinamika a takoće i promeniti te ili druge parameter korišćenja proizvoda. Zahvaljujući programskoj proceni stanja kože, koja čuva individualne pokazatelje svakog čoveka, klijent vidi promene stanja svoje kože i kose i može da oceni, koliko je delotvorna kozmetika DeSheli. Stručna kontrola ima za cilj, da svaki klijent može da dobije maksimalno pozitivan efekat upotrebe DeSheli kozmetike.

 Glavni princip rada kompanije DeSheli je praćenje tradicije, zasnovanoj na kvalitetu proizvoda, jedinstvenoj tehnologiji i maksimalnoj brizi svakog klijenta.