Tehnologija FYTOTIGHT™

DeSheli – kompanija, koja vam uvek predlaže inovaciona rešenja, koristi poslednju tehnologiju pri proizvodnji kozmetičkih sredstava, a takođe radi samo sa boljim kompanijama – proizvođačima u Izraelu. DeSheli je koristila tehnologiju „inteligentnih kristala“ pri proizvodnji serije Crystal Youth.

Međutim, sve ove godine naučni napredak nije stajao u mestu, naučnici su se trudili da stvore nove savršenije recepture, analizirali su sastav komponenata, uzimajući ih u neophodnoj proporciji, kako bi rezultat bio ne samo dobar, već najbolji! Kompanija DeSheli je tražila proizvođača, koji bi mogao da izvrši prodor u kozmetičkom svetu i da predloži recepturu, rezultat od korišćenja koji prevazilazi vreme (i druge kompanije) desetine godina u napred. Ovakav partner za DeSheli je postala kompanija E.L. Erman Cosmetics Manufacturing Ltd. U toku više od pet godina kompanija Erman je radila na stvaranju jedinstvenog patentiranog ćelijskog kompleksa, a pravo korišćenja u svojim kozmetičkim sredstvima ekskluzivno je dato kompaniji DeSheli.

Kompanija DeSheli predstavlja jedinstveni patentirani kompleks FYTOTIGH™.

Kompleks FYTOTIGH™ je jedinstven u svetu. To je jedinstven biologijski koktel, koji se sastoji od ekstrakata matičnih ćelija biljaka kao što su argan, drvo jabuke, lišća alpske ruže, koštica grožđa, peptida Anti Age Hondecare i čistijeg brilijantskog mikropudera. Tajna FYTOTIGH™ je u jedinstvenom spjedinjavanju komponenata, sinergijski efekat koji ima ogroman uticaj na kožu i kosu, a koji su potvrdila ponovljena klinička ispitivanja nezavisnih laboratorija u Izraelu, koja su sprovodili na 200 žena u uzrastu od 25 do 65 godina.

Za svega 4 nedelje korišćenja:

- povećavaju se pokazatelji povećanja vlage za 54%;

- fleke od pigmenta se smanjuju za 70%;

- tekstura kože se zateže za 84% i značajno poboljšava za 95%;

- bore se smanjuju za 93%;

U svetu ne postoji sličnog patenta sa istim sastavom komponenata, čija bi sinergija dala takve upečatljive rezultate.

Izuzetan i do sada nedostižan efekat patentiranog kompleksa FYTOTIGH™  oličen je u novim linijama DeSheli.>Izuzetan i do sada nedostižan efekat patentiranog kompleksa FYTOTIGH™  oličen je u novim linijama DeSheli.